Auto-ongeluk – bestuurder te water

Bij een auto-ongeluk in Den Bosch is een auto te water geraakt. De bestuurder slaagde er in om uit de auto to klimmen. De bestuurder van de auto heeft geen letselschade aan het ongeval overgehouden. Zijn auto liep wel ernstige (water)schade.

Onderzoek toedracht ongeval

Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De exacte oorzaak van het eenzijdige verkeersongeval is nog niet bekend. Duikers zijn ter plaatse van het ongeval gekomen. Gelukkig was de chauffeer van de auto tijdig uit de auto geklommen, zodat de duikers zich enkel om het bergen van het voertuig hebben gericht. Een bergingsmaatschappij heeft de auto boven water gehaald.

Letselschade na Auto-ongeluk

Bent uzelf betrokken geweest bij een auto-ongeluk en u heeft letselschade opgelopen. Wij kunnen dan kosteloos uw schade verhalen. Vul gerust even onderstaand mailformulier op. Binnen 24 uur wordt u telefonisch voorzien van juridisch advies m.b.t. uw letselschade.

Vervolgens kunt u er voor kiezen om kosteloos schadevergoeding voor uw auto-ongeluk aanvragen met behulp van onze letselschade specialist.

Binnen 24 uur ontvangt u kosteloos letselschade advies

Scroll naar boven