Schadevergoeding tramongeluk Rotterdam

Bij een tramongeluk in Rotterdam zijn op maandag 10 maart 2014 33 gewonden gevallen. Meerdere passagiers zijn daarbij ernstig gewond geraakt. Passagiers met letselschade kunnen schadevergoeding voor het ongeval met de trams aanvragen.

Schadevergoeding Tramongeluk RotterdamDe kopstaat-botsing met de 3 trams ontstond doordat de achterste tram op zijn voorganger botste. Deze voorganger botste vervolgens weer achterop zijn voorganger. Het ongeluk vond plaats aan het Breeplein op de Randweg nabij het Feyenoord-stadion De Kuip.

Schadevergoeding tramongeluk Rotterdam

Passagiers die letsel hebben opgelopen kunnen in aanmerking komen voor schadevergoeding. Veel slachtoffers hebben botbreuken, snijwonden, nekklachten (whiplash) en gebitschade opgelopen. Een schadeclaim kan betrekking hebben op smartengeld voor het ongeval en vergoeding voor alle gevolgschade die mensen lijden.

Voor herstel van klachten en letsel is het natuurlijk van groot belang dat slachtoffers goede medische hulp krijgen. Voor de vergoeding van opgelopen letselschade dat verband houdt met het tramongeval is het ook van belang dat mensen zich medisch laten behandelen. Een medici legt uw klachten en letsel namelijk vast. In een later stadium kan de verslaglegging als bewijsmateriaal gelden.

Schadevergoeding tramongeluk aanvragen

Bent u zelf betrokken geweest bij het ongeval met de tram dan kunt u zich bij ons melden. Hiervoor kunt u het onderstaande mailformulier gebruiken. Binnen 24 uur zal onze letselschadespecialist contact met u opnemen. U ontvangt dan kosteloos advies. Vervolgens kunt u er voor kiezen om uw schade door onze letselschadespecialist te laten verhalen. U kunt zonder kosten gebruik maken van onze juridische hulp m.b.t. het verhalen van uw schade.

Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.

Scroll naar boven