Gewonden bij ernstig verkeersongeval met scooter

UTRECHT – Er heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden zaterdagmiddag 27 februari in Utrecht. Dit ongeval gebeurde rond 13:00 uur. Twee slachtoffers wilden de Beneluxlaan in Utrecht oversteken met de scooter totdat zij werden geschept door een automobiliste. Beide slachtoffers zijn ernstig gewond geraakt. De bestuurster van de auto is wel ongedeerd gebleven maar de auto is zwaar beschadigd. De politie is nog aan het onderzoeken wat de oorzaak van het ongeval is.

Letselschade slachtoffers scooterongeluk

Beide slachtoffers zijn ernstig verwond en hebben dus letselschade opgelopen. Zij zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht met lichamelijke schade. De immateriële schade is aanzienlijk. 

Een dergelijk scooterongeval zoals in Utrecht kan leiden tot een trauma waardoor slachtoffers geen scooter meer durven te berijden. Het kan ook zo zijn dat de slachtoffers last zullen krijgen van herbelevingen van een dergelijk ongeval.

Hulp letselschade scooterongeval

Als u denkt ook letselschade te hebben opgelopen neem dan contact op met een advocaat of jurist die gespecialiseerd is in letselschade. U kunt deze via ons vinden. Wij werken landelijk en we bieden kosteloos advies op maat aan en we zullen samen uw situatie bespreken. Indien gewenst kunnen we uw zaak in behandeling nemen.

Scroll naar boven