Vecht terug tegen Letselschade na een Verkeersongeval – Onze hulp is krachtig!

Wanneer u letselschade oploopt na een auto-ongeluk of ander verkeersongeval komt er veel op u af. U ervaart niet alleen lichamelijk leed, maar er is ook vaak sprake van emotioneel leed en dan moet de schadevergoeding ook nog geregeld worden. Bij Letselschade-Claim helpen we u hier graag bij. Wij geven vrijblijvend advies en nemen al het werk uithanden, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Letselschade na een auto-ongeluk of ander verkeersongeval verhalen

Indien u letselschade heeft opgelopen na een auto-ongeluk of een ander verkeersongeval, en er is sprake van een schuldige tegenpartij, dan kunt u de geleden schade die niet vergoed wordt door de ziektekostenverzekering op de aansprakelijke partij verhalen. Ook bij lichte lichamelijke schade, bijvoorbeeld na een aanrijding, is het verstandig om een dokter te bezoeken en dit te laten vastleggen in een medisch rapport. Het is van belang dat u de geleden schade zo snel mogelijk claimt bij de schuldige partij. Hiervoor kunt u het beste een letselschadejurist in de arm nemen. De kosten hiervoor moeten betaald worden door de tegenpartij en met behulp van een letselschadeadvocaat of letselschadespecialist ontvangt u de hoogste schadevergoeding. Het is wel belangrijk dat er geen twijfels zijn over de schuldvraag en het ongeluk moet goed zijn vastgelegd. Denk hierbij aan getuigenverklaringen, politierapporten, ingevulde schadeformulieren en foto’s.

Welke schade valt onder de letselschadevergoeding?

Onder de letselschadevergoeding vallen:

  • Kosten van de revalidatie
  • Reiskosten in verband met artsenbezoek en eventueel bezoek aan therapeuten
  • Materiële schade, waaronder de schade aan het voertuig, schade aan kleding en persoonlijke bezittingen, zoals een mobiele telefoon
  • Kosten voor ingeschakelde huishoudelijke hulp, hieronder valt ook hulp verricht door uw sociale contacten
  • Verlies van inkomen
  • Smartengeld vanwege de gederfde levensvreugde

Bij letselschade na een auto-ongeluk of een ander verkeersongeval duurt het soms jaren voordat de vergoeding wordt uitgekeerd. In dat geval moet ook de wettelijke rente bij de uiteindelijke vergoeding worden opgeteld.

Vul onderstaand formulier in en ontvang kosteloos advies

Via onderstaand contactformulier wint u kosteloos advies in van onze letselschadespecialisten. Stel gerust uw vragen. Desgewenst kunt u vervolgens uw dossier laten behandelen met oog op een rechtvaardige schadevergoeding. Wilt u meer informatie over letselschade na een auto-ongeluk of een ander verkeersongeval? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 035 711 0484 of info@letselschade-claim.nl.

Scroll naar boven