Schadevergoeding whiplash letsel

De schadevergoeding voor whiplash letsel die geclaimd kan worden bij de aansprakelijke partij kan in hoogte variëren. Schadevergoeding whiplash letselDe kans is groot dat u niet over de juiste kennis beschikt om een maximale vergoeding te claimen en wellicht overrompeld wordt doordat de verzekeraar van de aansprakelijke partij u een aanbod doet.

In alle situaties waarin u een schadevergoeding door whiplash letsel claimt, is het verstandig om een letselschade expert als Letselschade-Claim in te schakelen. Wij komen namelijk op voor uw belangen als slachtoffer.

Hoogte schadevergoeding whiplash letsel

Als u na een ongeval whiplash letsel heeft opgelopen met klachten die al dan niet van blijvende aard zijn, dan kunt u voor een schadevergoeding in aanmerking komen.

Uiteraard doen wij er alles aan om een maximale schadevergoeding bij whiplash letsel voor u te krijgen. De hoogte van de vergoeding is daarbij van meerdere factoren afhankelijk.

De duur van het genezingsproces kan bijvoorbeeld een rol spelen en ook de vraag of het whiplash letsel van blijvende aard zal zijn of niet. Verder wordt er gekeken of er sprake is van een mate van arbeidsongeschiktheid als gevolg van de whiplash en of u bijvoorbeeld met andere vormen van schade te maken krijgt. Daarbij kunt u weer denken aan extra hulp in de huishouding.

De schadevergoeding zal bij whiplash letsel uiteraard hoger uitvallen indien er sprake is van blijvende inkomensachteruitgang zonder kans op volledig herstel van het letsel.

  • Proces van genezing
  • Uitzicht op herstel
  • Arbeidsongeschiktheid met inkomensachteruitgang
  • Extra hulp in de huishouding
  • Smartengeld

Laat u gratis adviseren door Letselschade-Claim

Wij stellen u als slachtoffer centraal en ons uitgangspunt is om voor u de maximale vergoeding te krijgen, waar u recht op hebt. Laat u gratis adviseren door Letselschade-Claim door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij nemen na ontvangst van het door u ingevulde formulier zo snel mogelijk contact met u op om uw situatie met betrekking tot de schadevergoeding bij whiplash letsel te bespreken.

Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.
Scroll naar boven