Treinongeluk Beieren

Bij een treinongeluk in Beieren zijn dinsdag ochtend vele gewonden gevallen. Ook zouden 8 mensen het ongeval niet hebben overleefd. De machinist van één van de treinen is overleden, zo wordt gemeld op sociale media.

Frontale botsing

Treinongeluk Duitsland, 150 overlevenden met letsel, 8 overledenTwee treinen botsen rond 6.45 uur frontaal op elkaar in de plaat Bad Aibling nabij Rosenheim. De politie geeft een eerste indicatie van 150 gewonden. Daarvan zouden 50 mensen ernstige letselschade hebben opgelopen.

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. De plek van het treinongeluk ligt nabij een rivier en is moeilijk bereikbaar. Met boten worden slachtoffers afgevoerd. Duitse en Oostenrijkse helikopters zorgen voor verder vervoer van de slachtoffers.

Video van het treinongeluk:
Treinongeval Beieren, 150 letselschade, 8 dodelijk letsel

UPDATE 15.38 uur:

Het dodental is opgelopen tot 9. Gevreesd wordt dat het verder kan oplopen gezien de ernst van letselschade van vele slachtoffers.

Scroll naar boven