Letselschade auto-ongeluk – aangereden door auto

Letselschade auto-ongeluk opgelopen? Letsel na een verkeersongeval maakt vaak een diepe indruk op slachtoffers. Een onverwachte aanrijding van achteren kan leiden tot fysieke, mentale en financiële problemen. Letselschade-Claim is de specialist bij het verhalen van de (letsel)schade naar een auto-ongeluk.

Letselschade auto-ongeluk claimen, hoe werkt dat?

Letselschade auto-ongevalWanneer u letselschade bij een auto-ongeval heeft opgelopen kunnen wij u voorzien van gratis juridisch advies. In de praktijk zullen we eerst aandachtig uw verhaal over het ongeval aanhoren.

Vervolgens maken we een inschatting over de aansprakelijkheid van het verkeersongeval. Indien wij goede mogelijkheden zien om uw schade te claimen kunt u gebruik maken van onze dienstverlening.

De tegenpartij zullen we dan aansprakelijk stellen middels een aansprakelijkstelling. Daarnaast wordt uw schade in kaart gebracht. Na erkenning van de aansprakelijkheid wordt de letselschade voortkomend uit het auto-ongeluk geclaimd bij de tegenpartij. Doorgaans treedt de verzekeraar van de tegenpartij op als contactpersoon van de tegenpartij. In eerste instantie wordt een voorschot aangevraagd. In een later stadium wanneer er sprake is van een medische eindsituatie wordt de hoogte van de volledige schadevergoeding onderhandeld. Dit wordt bekrachtigd in een vaststellingsovereenkomst.

Letselschade auto-ongeluk claimen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand mailformulier. We nemen z.s.m. en uiterlijk binnen 24 telefonisch contact met u op om uw situatie te bespreken.

Scroll naar boven